top of page

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilatessasi hyväksyt katinkultapaja.fi -verkkokaupan toimitusehdot. Tutustuthan ennen tilausta toimitusehtoihimme. Katin Kultapaja myy tuotteita tämän sivuston kautta täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

ASIAKASREKISTERI

Asiakastietoja käytetään ainoastaan tilaukseen liittyvään yhteydenpitoon ja tuotteiden lähettämiseen.

TUOTTEET JA HINNAT

Tuotehinnat ovat esillä tuotteiden yhteydessä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Monet korut ovat uniikkeja, joten niitä voi tilata vain yhden.

Jos haluat tilata useampia samantapaisia tai koruun sopivia lisätuotteita, ole yhteydessä sähköpostitse.

Katinkultapaja pidättää oikeuden tuotehintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

MAKSAMINEN

Maksaminen tapahtuu luottokortilla tai paypal-maksupalvelun kautta. Tuotteet voi halutessaan maksaa manuaalisena pankkimaksuna, jolloin tuote lähetetään heti kun suoritus näkyy tilillä.

TOIMITUSTAPA JA -MAKSU

Tilaus toimitetaan 3-10 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu varastosta tai toimitus viivästyy muusta syystä, ilmoitetaan siitä asiakkaalle välittömästi. Tilaukset toimitetaan kotimaan pakettina valintasi mukaisesti joko Postilla tai Matkahuollolla, toimitusmaksu (alkaen 6 €) lisätään tilauksen loppusummaan. Ilmainen toimitus Suomessa yli 100 € kertaostoksiin.

Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet pajaltamme, osoitteesta Venekaarentie 53, 07410 Kråkö.

Noutoaika on sovittava erikseen etukäteen.

PERUUTUS- JA PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kaupan peruutuspäätöksesta on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen: kati@katinkultapaja.fi. Tuotteen palauttaminen tai postista noutamatta jättäminen ei ole peruutus. Sähköpostitse lähetettävässä ilmoituksessa tulee näkyä tilaajan nimi, osoite, tilauspäivämäärä, tilattu tuote sekä tilinumero, jolle maksusuoritus palautetaan.  Maksusuoritus palautetaan asiakkaalle 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen vastaanottamisesta, kun tuote on palautettu alkuperäiskunnossa. Maksusuoritus palautetaan samalla maksutavalla, kuin millä tuote on maksettu. Asiakas vastaa palauttamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Peruutus- ja palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa palautettuja käyttämättömiä, edelleenmyyntikelpoisia tuotteita. Asiakkaalla on oikeus avata pakkaus ja tutustua tuotteeseen, mutta jos palautettu tuote on olennaisesti muuttunut tai kulunut, asiakkaalla ei ole oikeutta täysimääräiseen hyvitykseen. Pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Mikäli tuote on käyttämisen johdosta tullut myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteesta sen koko arvolla.

Peruutus- ja palautusoikeus ei koske asiakkaan tarpeiden mukaisia mittatilaustöitä (KSL 6:16).

Tuotteet palautetaan alkuperäispakkauksessaan osoitteeseen:

Katinkultapaja

Venekaarentie 53

07410 Kråkö

VAURIOITUNUT TUOTE

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa tai se on viallinen, tulee asiasta ilmoittaa välittömästi puhelimitse: 040 416 7913 tai sähkopostitse: kati@katinkultapaja.fi. Katin Kultapaja ei vastaa ulkopuolisen yllättävän ja ennakoimattoman esteen (force majeure) aiheuttamasta viivästyksestä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

EU-DIREKTIIVIN MUKAINEN RIIDANRATKAISU KULUTTAJAKAUPASSA

Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi viedä asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi

bottom of page